keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Päivä 2 - Uhittelua ja koston elkeitä

4. kesäkuuta

Ei ole totta.. Venäjän ja Yhdysvaltojen uhittelu menee naurettavaksi. Lööppi kaupan kassan vieressä: Suurvallat uhkaavat toisaan ja syyttelevät toisiaan provokaatiosta.

Maailaman tilanne on ollut tukala jo tarpeeksi kauan, lisäksi se on alkanut vaikuttaa myös meidän tavallisten ihmisten elämään. Muutamista etelän hedelmistä, esimerkiksi appelsiineista ja banaaneista on tullut harvinaista herkkua. Itse en ole koskaan välittänyt niistä happamista ja vihertävistä appelsiinesita mitä marketeissa on ollut, mutta banaanit, ne banaanit...

Kaupasta päästyäni katselin taivasta, ja mietin mihin tämä maailma on menossa, mutta ajatuksen keskeytti käynnykkä, johon tuli viesti. Ajattelin vastata, mutta totesin että olisi jo kiire kotiin, joten vastaan siis myöhemmin.

Kotiin päästyäni latasin ostokset jääkaappiin, ja pakasteet pakkaseen, jonka jälkeen ajattelin hetken katsoa televisiota.

Äh, samaa sontaa joka kanavalla, miten suurvallat sanailevat tilanteesta.. Eli ei mitään uutta taivaan alla... Yritin etsiä digikanavilta jotakin katsomisen arvoista ohjelmaa, mutta ei tullut edes mitään katsottavaa elokuvaa, joten suljin tv:n. Muistin että olin saanut viestin, joten ryntäsin tuitkimaan keneltä se oli. Make siellä huhuili että mitä teen illalla, ja että lähtisinkö pelaamaan bilistä lähikuppilaan. Eipä ollut muutakaan tekemistä, niin vastasin että miksipä ei, tunnin kuluttua sopii...

Kävin pelaamssa muutaman erän bilistä, ja otin yhden oluen. Yleensä en käy arkisin pelaamassa, mutta tänää oli poikkeus sillä ei ollut mitään tekemistä, sillä töiden takia vapaata on miten sattuu.

Pois tullessa näin yhden naispuoleisen tuttuni jonka kanssa vahdoin muutaman sanan. Hän oli menossa leffaaan miehensä kanssa ja kysyi lähtisinkö mukaan, mutta totesin että aamulla oli aikainen herätys, joten jätin asian väliin. Kotiin päästyäni otin vähän iltapalaa ja menin nukkumaan.

Heräsin keskellä yötä siihen että joku meuhkasi käytävässä.

"AVAA OVI SAATANA" joku huusi käytävässä. Menin katsomaan mitä siellä tapahtui, niin joku humalainen yritti päästä asuntoon sisään muutaman oven päässä. Oven toiselta puolelta kuului vaimeasti "en avaa kun en sinua edes tunne". Tästä humalainen suuttui ja hakkasi ovea ja huusi että "KYLLÄHÄN SINÄ OMAN MIEHESI TUNNET", "Et ole meiheni, mene pois tai soitan poliisin" kuului sisältä. Tämän humalainen jopa usko ja lähti pois. Pääsin takaisin nukkumaan.

Katsahdin keittiön kelloa ennekun menin takaisin nukkumaan, ja se näytti 2:50. Vielä olisi siis aikaa nukkua totesin ja menin takaisin sänkyyn....

Ei kommentteja: