keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Päivä 10 - Ensimmäisiä tietoja

30.Kesäkuuta

Ensimmäisiä tietoja euroopasta on alkanut putoilla sekä radioamatöörien että media välityksellä.
Tietojen mukaan ei keski-euroopasta olisi jäljellä juuri mitään, ainoastaan iso kasa saastunutta hiekkaa. Berliini on tuhoutunut täysin, ja kuolleita arvioidaan olevan , pelkästään berliinissä n. 150-200 miljoonaa, kaikenkaikkiaan keski-euroopassa on kuollut n 800 miljoonaa ihmistä. Loukkaantuneita ja eloonjääneitä on muutamia miljoonia, eli tuho on ollut lähes täydellistä.. lisäksi kaikki itämeren eteläpuolisella alueella olevat maat ovat lähes täysin saastuneita, ja elin kelvottomia. ensimmäiset kelvolliset alueet joilla voi asua ovat alppien eteläpuolella, sekä mustan meren itäpuoelella, ukrainan ja valkovenäjän alueella. Infrastuktuuri on romahtanu, eikä kukaan hallitse tuota maailman suurinta sorakasaa.

Maapallon ilmasto on alkanut jo kylmentyä, johtuen 2000-2500 megatonnin kokonaisräjähdemäärästä. Ensimmäisiä lumisateita on tullut etelä ranskassa, sekä entisen saksa-puolan ja tsekkoslovakian alueilla. Tottakai näitä tietoj on vaikea vielä sisäistää sillä tiedot ovat tulleet itävallan ja bulgarian radioamatööreiltä, ja se mistä he ovat tiedot saaneet, kukaan ei tiedä.

Hallinto on kehottanut ihmisiä varautumaa ennätyskylmään ja lumiseen talveen, ja siihen ettei seuraava kesä iole kovin lämmin, korkeintaan +15 astetta.

Tässä odetellaan edelleen tietoja siitä onko sota jo loppunut, vai onko kyseessä tauko., tai vastaava. myöskään venäjän, aasian ja usa:n tilanteesta ei ole tietoa, koska kaikki yhteydet ovat poikki...

Ei kommentteja: