tiistai 11. joulukuuta 2007

Päivä 11 - Talvi saapuu liian aikaisin

7.Heinäkuuta

Tänään, maanantaina alkoi sataa hiljalleen lunta, ja tilanne sen suhteen oli aika utopinen.
Olihan suomessa juuri keskikesä, ja samalla talvi teki tuloaan. Tiedot maailman tilanteesta vaihtelivat sen mukaan mistä tietoa tulee. Virallisten tietojen mukaan sota on loppunut, mutta amatööriradioitten mukaan sotaa käytäisiin edelleen, mutta nyt sota olisi siirtynyt atlantin toiselle puolelle, ja että usa:ta pommitettaisiin strategisilla ydinkärjillä, ja he moukaroivat venäjän kohteita.

Suomessa tilanne oli rauhallinen joskin odottavainen. Ihmiset alkoivat varautua ydintalveen mahdollisimman hyvin. Puita kerättiin jo ensimmäisten iskujen aikaan, ja nyt kerääminen on lisääntynyt. Lisäksi ihmiset hamstraavat kaupoista vähiä elintarvikkeita, villaa, erilaisia lankoja ja muita tarvikkeita tulevan ja hyisen talven varalle.


En enää edes ajattele palaavani kaupunkiin, sillä siellä ei ole mahdollisuuksia selviytyä hengissä tästä tulevasta ydintalvesta.
Kaupunkien lämmistyslinjat on katkaistu, ja ihmiset jotka ovat siellä ovat täysin oman onnensa nojassa. Lisäksi jatkuvat tulipalot tornitaloissa ovat ajaneet kaiken normaalin väen pois, ja valtavat laumat asnunnottomia ja muita laitapuolen kulkijoita on vallannut osan tyhjistä asunnoista. Myös kaupunkien tavaratalot ovat tyhjentyneet.

Ei kommentteja: