perjantai 2. marraskuuta 2007

Päivä 8 - Paine maailmalla kasvaa

25. Kesäkuuta

Paineet maailmalla kasvavat, ja kiina-vietamin joukot etenevät kohti japania huolimatta ehkäisevästä ydiniskusta kiinan suurimpaan kaupunkiin.
Euroopassa on venäjä ottamassa, itä-saksan avustuksella koko berliinin haltuun, raskaita taisteluita käydään pitkin berliiniä. Lisäksi yhdysvallat on toistanut vaatimuksensa siitä että venäjä ja varsovan liitto poistaa kaikki ydinaseet euroopasta. Aika ironista sillä britannia ja usa ovat itse keskittäneet ydinaseistusta atlantille, sekä laivoihin että sukellusveneisiin.

Suomessa ovat viranomaiset ottaneet käyttöön kovennetut hätätila lait jotka antavat poliisille valtuudet tehdä ennaltaehkäiseviä pidätyksiä jotta terrorismi ja muu rikollinen toiminta saadaan kuriin. Lisäksi on tv radio ja tietoliikenneyhteydet valjastettu propagandan levittämiseen, tai uutis/radio lähetyksiä varten. Ainoat lähetykset mitkä tulevat ovat uutiset kerran tunnissa, ja niiden välissä tulee virallisia tiedotteita ja turva ohjeita ihmisille. Suhteellisen tylsä elämä...

Itse olen omasta mielestäni valmistautunut hyvin, sillä minulla on tarvikkeita ja muita tarpeellisia tavaroita kuukausien suojautumista varten, ja lisäksi maakellarista muokattu suoja jossa on ilman suodatus ja tilaa reilusti, 10 henkeä mahtuu mukaan. Lisäksi suoja on heti käytettävissä ja se on varustettu niin että ovi sulkemalla se on käytössä, ja ilmasuodatus alkaa samaan aikaan.

Olen huomannut että kylän raitille on ilmestynyt runsaasti "vieraita" jotka ovat lähteneet kaupunkien hävitystä karkuun tänne maalle. Voisin vaikka väittää ettei nykyisestä yhteyskuntajärjestelmästä ole paljoakaan jäljellä, vaikka varsinasita ydinsotaa ei ole edes tullut vielä, vaan ryöstely, ja paikkojen tahllinen tuhoaminen ovat saaneet aikaan sen että kaupungit ovat kun kuva helvetistä, palaneita taloja ja ruumiita kaduilla. Lisäksi viranomaisten raa´at keinot tekevät kaupungissa olosta vaikeaa, kun koskaan ei tiedä milloin joutuu kuultavaksi..

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hekinen, olin juuri kuulevinani radiosta että saksassa olisi tilanne ryöstäytynyt käsistä, ja sota suurvaltojen välillä olisi alkanut.... Kuunnellaanpas tarkkaan:


".. ja juuri saamamme tiedon mukaan, on venäjä laukaissut suuren määrän ydinkärkiä kohti britanniaa ja ranskaa. Tilanne oli ajautunut jo käsittämättömiin mittasuhteisiin japanin ja kiina-vietnamin sodan takia, ja koska kiina-vietnamin joukot tekivät maihinnousun etelästä japanin saarille, oli usa:n pakko puolustautua etujensa nimissä ja laukaistava massiivinen ydin isku kiinan suuria kapunkeja vastaan. Ydinkärkien yhteisvoimakkuus oli yhteensä 200-400 megatonnia. Ja tämä taas johti siihen että kiinaa tukeva venäjä ja varsovan liitto alkoi puolustautua ja laukaisi n. 100-120 megatonnin suuruisen hyökkäyksen britanniaa ja ranskaa kohti. Tarkemmat tiedot puuttuvat."

Heti tuon jälkeen aloivat sireenit soida, ja sekä tv että radiolähetykset katkesivat. Ilmeisesti EMP oli tuhonnut lähettimiä etelä suomessa... Oli siis aika siirtyä suojaan ja alkaa kuunnella siellä radiota....

Ei kommentteja: