keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Päivä 14 - Kuvia maailmalta

4.Elokuuta

Kyllä oli jo aikakin... Vihdoin pitkän odottelun älkeen olivat taas tv ohjelmat alkaeet näkyä, siis lähettimet oli korjattu. Ensimmäiset uutiset kaiken jälkeen vaikuttivat jotenkin amatöörimäisiltä, mutta ajoivat asiansa. Niissä kerrottiin sanoin ja jopa kuvin maailman tilanteesta. Helikopterista oli otettu kuvia keskieuroopan kaupunkien yllä, tai pitäisikö sanoa että entisten kaupunkien yllä, sillä mitään ei ollut jäljellä niistä, ja hyinen tuuli puhalsi aavemaisen hiljaisessa maailmassa, ilman ensimmäsitäkään ääntä. suuret tornitalot olivat romahtaneet paineen ja kuumuuden voiamsta, ja talojen luurankoja seisoi yksin tavas alla. Mitä oli lummassjoen alla, ei kukaan tiennyt.

Lisäksi nyt oli saatavilla ensimmäisiä kuvia euroopan ulkopuiolelta, eikä tilanne siellä suunnalla ollut paljoa parempi. Usa:ssa oli tullut suurta hävitystä, kun taktiset ohjukset olivat iskeneet suuriin kohteisiin. Lähetyksessä haastateltiin eloonjääneitä, jotka toivoiat että johtajat ottaisivat opikseen tästä. Kiina oli jättänyt Japanin valloituksen sikseen, kun sota euroopassa oli alkanut. Kiinan oli ollut pakko perääntyä, sillä maa pelkäsi kovin usa:n ja eu:n vetypommihyökkäystä. Joka ei sitten koskaan tullut.

Lähetyksen loputtua oli miettimisen aika. Mitä seuraavaksi tapahtuisi? Mihin tämä maailma menisi? Voiko tästä enää selvuitä hengissä.

Olin luottavainen yhteisömme voimaan, ja siihen että olisi aika ratkaista se mistä kaikki todella oli alkanut, ja oliko kaikki vain suurta huijausta, ettei mitään hätää missään ollutkaan...

Näitä asioita miettien menin nukkumaan....

Säätiedoitus oli ehkä oikeasti kiinnostavin koko lähetyksessä, vaikkakaan se ei tarjonnut paljoa lohtua. Kerrottiin vain että eila olisi erittäin kylmää seuraavat 5-6 kk, eikä lämpötila nousisi kun maksimissan -30 asteeseen. Keskilämpötilat olivat -50 asteen luokkaa.

Ei kommentteja: