maanantai 17. joulukuuta 2007

Päivä 16 - Uusia mahdollisuuksia.

17.Elokuuta

On tästä kaikesta ollut oma hyötynsä, vaikka karmeasta katastrofista onkin kysymys.
Olen alkanut kehitellä uusia laitteita(Elektroniikan suunnittelu inssi kun olen) ja kokeilla kaikkea uutta,vaikkakin tarvikkeiden saaminen on ollut hitusen vaikeaa.

Toisaalta on pitäähän se syvä ydintalvi tehdä jotain hyödyllistäkin, ettei taidot pääse aivan ruostumaan, vaan tekemällä pieniä innovaatioita, omaan ja yhteistön käyttöön. En kuitenkaan tituleeraa itseäni miksikän keksijäksi, vaan ja ainoastaan ylläpidän omia taitojani korjaamalla elektronisia laitteita, ja suunnittelen uusia nniiitä tarvitseville.

Maailmalla tuntuu että kaikki on sodan jälkeen pysähtynyt tietylle tasolle, täällä suomessa semmoiselle "lähes normaalille" tasolle, josas tietyistä asioista on puutetta mutta pääsääntöisesti asit rullaavat niinkun on tähänkina sti rullannut.

Olen kauhulla ajatellut mitä sotatoimi-alueella oikeastaan tulee kasvamaan seuraavien satojen vuosein aikana. Varmasti jotakin perin vaarallsita ja kummalista. Kasveja voita ei ole koskaan nähty? Vai kasvaako mitään.... No tuo kaikki tulee kyllä sevliämään tässä ajan kanssa kun ydinkevät vihdoin saapuu joskus kesäkuussa..

Ei kommentteja: